Yok böyle hırsızlık! Çaldıkları eşyaları esnafa taşıttılar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 21:48

İstanbul Üsküdar’da 31 Ağustos’ta gündüz vakti girdikleri apartmandan elektronik eşyalar çalan 3 hırsız, ellerini-kollarını sallayarak dışarı çıktı.

Haberin Devamı

Hırsızlardan biri Batur Uçar isimli vatandaşın evinden çaldığı televizyonu taşıyamayınca sokaktaki bir esnaftan yardım istedi. Televizyonun ekranının kırıldığını belirten pişkin hırsız, esnafa yakınlarda tamirci olup olmadığını sordu. Hırsızların bir diğeri ise evden aldığı sırt çantası ve bez çantayla apartmandan ayrıldı. Binaya tekrar giren hırsızlar yeni evli bir çiftin tuttuğu bir başka evden ise henüz kutusunda duran televizyonu aldı. Hırsızlar binaya birilerinin girmesi üzerine televizyonu apartmanda bırakıp kaçtı. Binanın altında bulunan dükkânın güvenlik kamerası hırsızların binaya giriş-çıkışlarını saniye saniye kaydetti. Güpegündüz hırsızlık yapan üç kişinin yüzlerinin açık, tavırlarının ise çok rahat olduğu gözlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kamerada yüzleri net bir şekilde gözüken üç hırsızın peşine düştü.

‘TATİLİMİZİ FIRSAT BİLDİLER’
Hırsızlık olayı sırasında bina sakinlerinin tatilde olduğunu belirten Batur Uçar “Tatilde olmamızı fırsat bilip eve girmişler. Televizyonumuzu çarşafa sarıp çıkarmışlar. Laptopumuz, fotoğraf makinemiz, saatlerimiz, elektronik her şeyi götürmüşler. 9 aylık kızımın dolabını karıştırmışlar, elleri kırılsın. Çaldıkları geri gelmeyecek biliyorum ama inşallah bir an önce yakalanırlar. Eşimin psikolojisi bozuldu, o yüzden bir an önce taşınacağız” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!