Yine kurtarma rezaleti

Güncelleme Tarihi:

Yine kurtarma rezaleti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2006 14:12

Aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarpan otomobilden baba Necmettin Akpınar, yara almadan kurtulurken, eşi ve 3 çocuğu araç içinde sıkıştı. Kaza yerinde toplanan vatandaşlar, kazazelere yardım amacıyla bilinçsizce otomobilin üzerine çıkınca, altta ezilen anne Gülizar Akpınar, “Oğlum ölüyor, oğlumu öldüreceksiniz” diye feryat etti. Olayda 12 yaşındaki Eren, yaşamını yitirdi, anne ile diğer iki çocuğu yaralı olarak kurtarıldı.

Haberin Devamı

Kaza saat 22.00 sıralarında E-5 Karayolu Bakırköy Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Bakırköy'den Topkapı yönüne giden 42 yaşındaki Necmettin Akpınar yönetimindeki 34 JTK 59 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden kontrolden çıkarak, önce kaldırıma ardından da yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Necmettin Akpınar'ın yara almadan kurtulduğu kazada anne 37 yaşındaki Gülizar ile çocukları 13 yaşındaki Erdem, 12 yaşındaki Eren ve 5 yaşındaki Emine Akpınar, demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkıştı.

KURTARMA REZALETİ

Kaza sonrası olay yerinde toplanan halk, araç içindeki kazazeleri kurtarmak için bilinçsizce müdahale etmeye başlatı. Bazı kişilerin otomobilin üzerine çıkması sonucu yaşanan basınçla iyice sıkışan kazazedelerden anne Gülizar Akpınar, “Oğlum ölüyor, oğlumu öldüreceksiniz” diye feryat etti. Bu arada olay yerine gelen polis, baba Akpınar ile çevrede toplanan halkı aracın çevresinden uzaklaştırdı. Kaza sırasında ağır yaralanan ve aracı ön koltuğunda oturan Eren Akpınar, kurtarma çabaları sırasında yaşamını yitirince, araçtan cansız bedeni çıkartıldı.

Haberin Devamı

Ayağı sıkışan anne Gülizar ile çocukları Erdem ve Emine Akpınar, ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden yaralı olarak kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocukların durumunun iyi olduğu, annenin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bir oğlunun yaşamını yitirdiği, eşi ile 2 çocuğunun ise yaralandığı kaza sonrası baba Akpınar sinir krizi geçirdi. Necmettin Akpınar'ı polisler ve vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!