Yine aynı uçurumda ölüm

Güncelleme Tarihi:

Yine aynı uçurumda ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 21:23

Zonguldak'ın Kozlu beldesi Ilıksu mevkisinde yaklaşık 60 metrelik uçuruma devrilerek iki kişinin ölümüne neden olan kamyonetin malzemelerini almak için Sakarya'dan gelen kişi, aynı uçurumda can verdi.

Haberin Devamı

Sakarya'da faaliyet gösteren bir firmaya ait Ali Kemal Tenha'nın kullandığı kamyonetin 4 gün önce uçuruma devrilmesinin ardından Zonguldak'a gelen Seyhan Yıldırım (44) ve 4 arkadaşı, bu sabah saatlerinde uçurumdaki kamyonetin parçalarını toplamaya başladılar. Hurda parçalarını uçurumdaki bir yerde toplayan Yıldırım ve arkadaşları, daha sonra öğle yemeğine gittiler.

Bir süre sonra hurdaların toplandığı alana arkadaşları ile gelen Yıldırım, malzemeleri taşıdığı sırada dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlandı. Yıldırım'ın yanına inen ve nefes almadığını fark eden arkadaşları durumu 155 Polis İmdat ve 112 Acil Servise bildirdiler. Polisler ve sağlık personeli uçurumdan inemeyince İl Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ekiplerle birlikte uçurumdan inen 112 Acil Servis doktoru, Yıldırım'ın öldüğünü belirledi.
Cumhuriyet Savcısı Canfer Can'ın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yıldırım'ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belirlenecek.

OLAY

Haberin Devamı

Sakarya'da faaliyet gösteren bir firmaya ait Ali Kemal Tenha'nın kullandığı 54 UA 872 plakalı kamyonet, geçen cumartesi günü sabah saat 04.00'te Zonguldak'taki bayilere ürün dağıtmak üzere kente hareket etmişti.

Ürün dağıtılacak bayilerin firmayı telefonla arayarak siparişlerinin gelmediğini aktarmaları üzerine firma yetkililerinin yanı sıra Tenha ve yanında bulunduğu belirlenen arkadaşı Selman Dur'un yakınları kendi çabalarıyla araştırma başlatmıştı.Kamyonet ile Tenha ve Dur'u cesetleri, 19 saat sonra Zonguldak'ın Kozlu beldesi Ilıksu mevkisinde, yaklaşık 60 metrelik uçurumda bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!