Yılmaz'dan Anavatan adaylarına destek

Güncelleme Tarihi:

Yılmazdan Anavatan adaylarına destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2009 17:35

BAĞIMSIZ Rize Milletvekili ve eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, memleketi Rize’de desteklediği Anavatan Partisi’nin 3 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı.

Yılmaz, Ardeşen'de Anavatan Belediye Başkan adayı Temel Eryılmaz ile birlikte esnafı gezdi ve destek istedi. Yılmaz’ın bindiği otomobilin plakasının AK olması dikkat çekti. Mesut Yılmaz ardından Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen Anavatan Partisi aday tanıtım programına katıldı. Burada yaklaşık 200 kişiye hitap eden Yılmaz, yerel seçimlerde Anavatan Partisi’nden Rize Belediye Başkan adayı olan Kenan Bıyık, Çayeli ilçesi adayı olan, AKP kurucu eski ilçe başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ile Ardeşen adayı Temel Eryılmaz’ı desteklediğini belirterek kamuoyuna tanıttı.

Yapılacak yerel seçimlerin bir parti seçimi olmadığını kaydeden Mesut Yılmaz şunları söyledi:
“Bu seçim bir iktidar değişim seçimi değildir. Hizmet yarışıdır. Halkın ortak sesine kulak vererek en iyi hizmet vereceğine inandığım ortak adayları sizlerin huzuruna getirdim. Şimdi size düşen, belediye başkanlığını halka eziyet etme makamı olarak değil, hizmet kapısı olarak görecek başkanları seçmenizdir. Tek düşüncem en iyi hizmeti sunacak, herkese eşit ve adil davranacak belediye başkanlarına kavuşmasıdır. Eğer mevcut belediye başkanlarından memnunsanız oyunuzu onlara vereceksiniz, eğer memnun değilseniz Allah’tan başka hiç kimseden korkmadan ve çekinmeden oyunuzu kullanın. Bu arkadaşlarıma ben kefilim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!