Yıldız Savaşları ‘Kamçılı Adam’ı uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Savaşları ‘Kamçılı Adam’ı uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 22:06

Yıldız Savaşları serisinin son filmi ‘Güç Uyanıyor’un gişe başarısı yapımcıların iştahını kabarttı. Indiana Jones’un devam filmi geliyor.

Haberin Devamı

Disney CEO’su Bob Iger, ‘Yıldız Savaşları’ serisinin yeni filmi ‘Güç Uyanıyor’un dünyanın dört bir yanında gösterdiği gişe başarısının ardından Indiana Jones serisine de yeni bir film ekleme kararı aldıklarını açıkladı. Bloomberg News’e konuşan 64 yaşındaki Iger, seyircileri yeni bir Indiana Jones macerasının beklediğini dile getirdi.

Yıldız Savaşları ‘Kamçılı Adam’ı uyandırdı

VAZGEÇİLMEZ İSİM HARRISON FORD

Seriye yeni bir filmin ekleneceğinin açıklanması, son olarak ‘Güç Uyanıyor’da Han Solo karakteriyle kamera karşısına geçen 73 yaşındaki Harrison Ford’un bir kez daha ünlü arkeolog Indiana Jones rolüne bürünüp bürünmeyeceği ile ilgili tartışmaları başlattı. Sosyal medyada yeni bir Indiana Jones için kimin uygun olacağı konuşulurken serinin bazı hayranları da “Harrison Ford’dan başka kimsenin bu rolü üstlenmeyeceğinin daha önce birçok kez belirtildiğini” hatırlattı.

Haberin Devamı

Indiana Jones serisinin prodüktörü Frank Marshall ekim ayında Total Film’e verdiği röportajda Harrison Ford’un Indiana Jones’u canlandıracak tek aktör olduğunun altını çizmişti. Marshall, James Bond serisinde yapıldığı gibi yeni aktörlerle seriye devam etmeyi kesinlikle düşünmediklerini belirtmiş ve “Harrison Ford’dan başka hiç kimse Indiana Jones rolünü oynamayacak” demişti. 2008 yılında gösterime giren ‘Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’ isimli filmde ünlü aktör Shia LaBouef Indiana Jones’un oğlu olarak kamera karşısına geçmiş ve serinin bu genç karakterin maceraları ile devam edebileceğine işaret etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!