Yeni Isparta Valisi görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Isparta Valisi görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 16:50

Şanlıurfa Valisi iken Isparta Valiliği'ne atanan Şemsettin Uzun, görevine başladı.

Haberin Devamı

Vali Uzun'un görevine başlaması dolayısıyla Valilik binası önünde Vali Vekili Mustafa Tüysüzoğlu, vali yardımcıları, SDÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Karaca ve Prof. Dr. Vecihi Kırdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal, AK Parti İl Başkanı Abdullah Gülcemal, daire müdürleri, kaymakamlar ve sivil toplum örgütlerinin yöneticilerinin katılımıyla karşılama töreni düzenlendi.

Vali Uzun, törenden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünden itibaren Ispartalı olduğunu ve Isparta'nın sorunlarının çözümü için çalışacağını bildirdi. Devletin parasını, menfaatlerini korumak zorunda olduğunu belirten Uzun, “Yaptırdığımız işlerde paranın karşılığını tam olarak almak için ne gerekiyorsa yaparız. Biz, işini iyi yapanlara değil, kötü insanlara karşıyız” dedi.

Haberin Devamı

Isparta'nın ülke yönetimi ve siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Vali Uzun, “Isparta, başbakanlar, cumhurbaşkanları çıkarmış bir şehir olarak altyapı hizmetleri bakımından diğer vilayetlerden daha iyi durumdadır. Ama her ilin olduğu gibi Isparta'nın da sıkıntıları vardır. Bu sorunları çözmek de bizim görevimizdir” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!