'Yeni dönemde gergik yaşanmasına izin verilmeyecek'

Güncelleme Tarihi:

Yeni dönemde gergik yaşanmasına izin verilmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2007 15:21

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, “Bizim 'Ya sev, ya terk et” diye resmi bir sloganımız yok” dedi.

Haberin Devamı

TBMM'deki makamında gazetecilerle sohbet eden Şandır, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın partisine yönelik eleştirileriyle ilgili, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önümüzdeki salı günü yapılacak grup toplantısında yanıt vereceğini söyledi.

Konuyla ilgili MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı'nın da gerekli açıklamayı yapacağını dile getiren Mehmet Şandır, MHP'nin, AK Parti ve CHP arasında yaşanan gerginliğin yeni döneme taşınmasına izin vermeyeceğini kaydetti.

Şandır, cumhurbaşkanı seçiminde 367 kişinin Genel Kurulda hazır bulunmasının ciddi bir gerginlik konusu olduğunu, ancak MHP'nin Meclise girerek bu gerginliği ortadan kaldırdığını söyledi.

“MHP'YE MAL EDİLİYOR”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gazeteciyle yaşadığı polemikle ilgili olarak bazı gazetelerin, “Ya sev, ya terk et” sloganını, MHP'ye mal etmeye çalıştığını ifade eden MHP Grup Başkanvekili Şandır, şöyle devam etti:
“Bizim 'Ya sev, ya terk et' diye resmi bir sloganımız yok. Böyle bir şey söylemeye hakkımız da yok. Bu sloganın bize ait olmadığını daha önce Genel Başkanımız da açıklamıştır. Bu sloganı, ülkü ocakları da kullanmamıştır, kullananlar uyarılmıştır. Birileri ülkücülerin işaretini yaparak bu sloganı atıyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!