Yarın okullar tatil mi, 15 Haziran Çarşamba günü okul var mı? Gözler Ankara Valiliği'nde

Güncelleme Tarihi:

Yarın okullar tatil mi, 15 Haziran Çarşamba günü okul var mı Gözler Ankara Valiliğinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 22:15

Yarın okullar tatil mi sorusu Ankara'da yaşayan vatandaşların gündemine geldi. Başkentte etkili olan kuvvetli sağanak yağışın ardından eğitim öğretime bir gün ara verilmişti. Çarşamba günü için de okullar için bekleyiş arttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen hava değerlendirmeleri sonrası Ankara Valiliği ve AFAD, öğleden sonra kentte beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu. Peki, yarın okullar tatil mi?

Haberin Devamı

Yarın okulların tatil olup olmadığı ile ilgili açıklamalar yakından takip ediliyor. Ankara Valisi Vasip Şahin okulların 13 Haziran Pazartesi günü tatil edildiğini duyurmuştu. Bugün Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise vatandaşlara sağanak yağış uyarısında bulunuldu. İşte detaylar

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara’da yarın okulların tatil olup olmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı. Ankara’da süren ve devam etmesi beklenen yağışlar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Ankara Valisi Vasip Şahin okulların 13 Haziran Pazartesi günü tatil edildiğini duyurmuştu.

HAVA DURUMU UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen hava değerlendirmeleri sonrası Ankara Valiliği ve AFAD, öğleden sonra kentte beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Haberin Devamı

Yarın okullar tatil mi, 15 Haziran Çarşamba günü okul var mı Gözler Ankara Valiliğinde

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

AFAD'dan gelen açıklamada ise, ''Ankara, Bolu, Eskişehir ve Bilecik çevreleri ile Bursa'nın doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.'' ifadeleri kullanıldı.

BAKMADAN GEÇME!