Yaptırdığı su deposunun içinden cesedi çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yaptırdığı su deposunun içinden cesedi çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 23:47

Muğla'da iki gündür kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki Durmuş Ali Kara, evinin bahçesinde yaptırdığı su deposunun içinde ölü olarak bulundu.

Haberin Devamı

Karşıyaka Mahallesi Gülden Sokak 7 numaradaki evinde tekbaşına yaşayan 70 yaşındaki Durmuş Ali Kara, iki gün önce ortadan kayboldu. Yakınları ve arkadaşları tarafından 2 gündür aranan 3 çocuk babası Kara, Oğlu Hüseyin Kara tarafından, babasının zeytinleri sulamak için bahçede yaptırdığı 4 metrelik su deposunda bulundu. Babasının su deposunun içerisinde hareketsiz olarak yattığını gören Hüseyin Kara'nın, 112 acil servis ekibini arayarak yardım istemesi üzerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri, henüz inşaat halinde olan ve su tutmayan deponun içerisinden yaşlı adamın cesedini çıkardı.

Komşuları, talihsiz adamın su deposunun inşaatı için çok büyük emek harcadığını belirterek, “Burayı kendi kazdı. İçinin sıvasını dahi kendi yaptı. Bahçesinde 200 zeytin ağacı var, buradaki depoyla onları sulamayı planlıyordu. Çok sevdiğimiz ve saydığımız bir komşumuzdu” dedi.Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Kara'nın düşme sonucu yaralanarak hayatını kaybettiği ihtimalinin üzerinde durulduğunu, ancak kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!