Yalanı, ikinci sorguda çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yalanı, ikinci sorguda çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2007 00:00

Kendisini kaçıran adamı fuhuşa zorladığı gerekçesiyle öldürdüğünü söyleyen kadının yalanı ikinci sorguda ortaya çıktı. Olaya namus cinayeti süsü veren kadın, "İsteyerek kaçtım, 4 ay birlikte yaşadık. Cinayeti erkek kardeşimle birlikte işledim" itirafında bulundu.

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde otogar yakınındaki bölgede silah sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis, bir kadını elinde bıçakla bir cesedin başında beklerken buldu. Kadının isminin Filiz Dursun (25), vurularak ve bıçaklanarak öldürülen kişinin de Salih Karadeniz (39)olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Dursun ilk ifadesinde, olayın "namus" cinayeti olduğunu, kendisini Van’ın Erciş İlçesi’nden kaçırarak İzmir’e getiren Karadeniz’i, zorla fuhuş yaptırdığı için öldürdüğünü söyledi. Ancak, Karadeniz’in 7 kurşun ve çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü ve olay yerinden 20-25 yaşlarında iki erkeğin kaçtığı belirlendi. Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları incelemede, Karadeniz’in, Filiz Dursun tarafından bıçaklandığı, kardeşi İsmail Dursun tarafından da tabancayla ateş edilerek öldürüldüğünü saptadı. Filiz Dursun ikinci sorgusunda, Karadeniz’le tanışmalarının 4 ay önce cep telefonuna gelen esrarengiz bir arama sayesinde başladığını anlattı.

Kaçırılmamış, kendi kaçmış

İlişkilerinin ilerlemesi üzerine Van’dan kendi isteğiyle İzmir’e geldiğini açıklayan Filiz Dursun, İstanbul’da yaşayan evli, 3 çocuklu TIR şoförü Karadeniz’in, İzmir’de de bir ev tuttuğunu ve birlikte kaldıklarını söyledi. Karadeniz’in kendisini fuhuşa zorlamaya başladığını iddia eden Filiz Dursun, kardeşi İsmail Dursun’u İstanbul’dan çağırdığını ve tartışma sırasında öldürdüklerini itiraf etti. İsmail Dursun ile arkadaşı aranıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!