Yağmurda yardım kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

Yağmurda yardım kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2009 15:20

EDİRNE Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere dağıtılacak olan 100'er TL'yi almak isteyenler dağıtım merkezinin önünde yağmur yağışına rağmen uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta bekleyenlerin bazıları isimlerinin yardım listesinde yer almadığını öğrenince Vali Yardımcısı Aydın Akkor ile tartıştı.

Haberin Devamı

Edirne Valiliği binasının yanında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yardıma muhtaç olduğu tespit edilen 2 bin kişiye geçen Cumartesi gününden bu yana 100 TL para yardımı dağıtmaya başladı. Para yardımı yapılacağından haberdar olanlar ise çocukları ile birlikte yağan yağmur yağışına aldırış etmeden nüfus cüzdanları ile birlikte yardımın yapılacağı dağıtım merkezine geldi.

Burada uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlardan bazıları yardım listesinde isimlerini göremeyince Vali Yardımcısı Aydın Akkor ve görevlilerle tartıştı. Yardım paralarını almaya gelen bazı yaşlı vatandaşlar ise SYDV'nın merdivenlerini inip çıkmakta zorlanınca yardımına diğer vatandaşlar yetişti.

Yetkililer, Cumartesi gününden bu yana yaklaşık 1200 kişiye yardım paralarının elden dağıtıldığını ve geri kalanların da dağıtımının sürdüğünü bildirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!