Yağış kaza getirdi

Güncelleme Tarihi:

Yağış kaza getirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tuzla - Bir kaç gündür etkisini sürdüren yağışlı hava dün sabaha karşı bir trafik faciasına yol açtı. O-1 karayolu'nun Tuzla, İçmeler mevkiinde aşırı hızla giderken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR'ın neden olduğu zincirleme kazada 1 kişi öldü, ikisi ağır 11 kişi de yaralandı.

İçmeler mevkiindeki kazaya trafiğin yavaşladığı anda fren yapıp duramayan bir TIR neden oldu. 34 VET 15 plakalı TIR, Bursa'daki bir akrabalarının oğlunun sünnet törenine giden Yaşar Ailesi'nin 34 DNC 95 plakalı aracını altına alarak sürükledi. TIR'ın arkasından gelen 48 TU 655 ve 34 ER 82 plakalı otomobiller ile 34 ESF 85 plakalı kamyonet de hızını alamayarak birbirlerine çarptı. Kaza sonucunda, TIR’ın altında kalan otomobildeki Ayşe Yaşar (24) hayatını kaybederken, Orhan Burhan Yaşar ve Rahmiye Yaşar da ağır yaralı olarak Kartal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralanan sürücülerden Osman Yaşar, Ali Yıldız ile araçlarda bulunan Fethi, Meltem, Çiğdem ve Melek Korkmaz, Ahmet Kocaoğlu, Hacer ve Elif Bülbül, Zeynep Sarıtaş aynı hastanede tedavi altına alındı. Yetkililer, kazaya neden olan TIR şoförünün arandığını bildirdi.

O-1 Karayolu'nun Mecidiyeköy mevkiinde, önceki akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen bir başka kazada Osman Ertan'ın kullandığı otomobil, tekerleğinin patlaması üzerine kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Alev alan otomobil, kısa sürede cayır cayır yanarak kullanılmaz hale geldi. Ertan ve yanındaki arkadaşı Sezai Seçkinol, son anda dışarı çıkarak yanmaktan kurtuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!