Windows Vista, Bilge Adam’dan öğrenilir

Güncelleme Tarihi:

Windows Vista, Bilge Adam’dan öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2006 00:00

Bilişim Teknolojileri Eğitimi alanında önde gelen firmalardan Bilge Adam, 14-17 Aralık 2006 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan COMPEX 2006 Uluslararası Bilgisayar Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Bilge Adam, Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows Vista’nın ilk eğitimlerini, Compex 2006 Uluslararası Bilgisayar Fuarı’ndaki "Bilgi Teknolojileri Eğitim Sınıfı"nda verecek. Sınıfta Microsoft’un Türkiye’de Ocak 2007’de piyasaya çıkaracağı yeni işletim sistemi Windows Vista ile ilgili bir seminer düzenleyecek olan Bilge Adam, seminerde ev ve iş kullanıcılarını hedefleyen Windows Vista’nın yeni özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi verecek.

Bilge Adam, mobil BT sınıfında ayrıca kariyer hedeflerini bilgi teknolojileri alanında belirlemek isteyen ziyaretçilere her gün farklı alanlarda eğitimler sunacak. Compex Fuarı 2006 kapsamında, Bilge Adam’ın uzman eğitmenleri tarafından verilecek eğitimlere fuar günleri boyunca Bilge Adam standından veya www.bilgeadam.com adresinden kayıt yapılabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!