WhomadeWho İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

WhomadeWho İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2009 15:34

Indie, electro-indie ve disco’nun yükselen yıldızı WhoMadeWho 8 Mayıs'ta Tamirane'de. Etkinlik saat 23:00'te başlayacak.

Haberin Devamı

60ların “psychedelia”sını, 70lerin “stoner rock”ı, 80lerin “mutant disco”su ve 90ların “electronica”sını ustaca harmanlayıp özgün “sound”larını yaratan, indie, electro-indie ve disco’nun Avrupa’daki yükselen yıldızları, Danimarkalı üçlü WhoMadeWho canlı performansları ile 8 Mayıs 2009 Cuma akşamı Tamirane’de sahne alıyor olacak. WhoMadeWho öncesi, Mr. NoName, dj setiyle herkesi Mayıs’ın en çarpıcı canlı performansına hazırlıyor olacak.

Olağanüstü sesli vokalist ve basçı Tomas Hossding, vokalist, besteci ve gitarist Jeppe Kjellberg ve davulcu Tomas Barford oluşan WhoMadeWho, Alman disco plak şirketi Gomma Records’dan çıkan, “Out the Door”, “Space to Rent” gibi birçok parçalarından sonra, 2005’de çıkan ilk albümleri ile beraber sadık ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi kazandı.

Haberin Devamı

WhoMadeWho, unutulmaz ve çarpıcı canlı performansları ile Daft Punk, Hot Chip, Justice ve LCD Soundsystem gibi gruplarla birçok festivalde aynı sahneyi paylaştı, 2007’de İspanya’nın en büyük festivali “Benicassim”de Klaxons yerine ana grup olarak sahne aldıktan sonra da hızla nüfuzunu artırdı.

23 Mart 2009’da çıkan yepyeni ikinci albümleri “The Plot”, bir yandan geçmişin müziklerine saygı gösterirken bir yandan da postmodern sesleri içeriyor.

 

Tam: 39,50 TL - Öğrenci: 34,50 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!