Veysel’in sır dolu ölümü

Güncelleme Tarihi:

Veysel’in sır dolu ölümü
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 10:33

İstanbul’da geçen yıl moloz döküm alanında cesedi bulunan Veysel Karani Keleşoğlu adlı inşaat işçisinin ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

Geçen yıl 26 Eylül’de ustası tarafından merdiven almak üzere inşaatın 50. katına gönderilen Keleşoğlu’nun, etrafında hiçbir ağ veya koruma çemberi bulunmayan zemindeki moloz boşluğuna düşmüş ve ardından kamyonlarla moloz döküm alanına taşınmış olabileceği ihtimali üzerine duruluyor. Bu arada, kazadan sonra uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Keleşoğlu’nun Adli Tıp raporuna göre kanında hiçbir bulgu çıkmadı.

1,5 KİLOMETRE İLERİDE BULUNDU

Şanlıurfalı Veysel Karani Keleşoğlu, geçen yıl kardeşi Muhammet ile birlikte İstanbul Kağıthane’deki Skyland İstanbul Projesi’nde işçi olarak çalışmaya başladı. 21 yaşındaki Keleşoğlu’nun cesedi , 26 Eylül 2016’da çalıştığı inşaatın bir buçuk kilometre ilerisindeki bir moloz döküm alanında molozlar arasında bulundu. Keleşoğlu’nun vücudundaki bütün kemiklerin kırık olduğu anlaşıldı.

Soruşturma dosyasına göre sabah ustası tarafından merdiven getirmek üzere 50. kata gönderilen Keleşoğlu’nun kattaki moloz boşluğuna düşmüş olabileceği tahmin ediliyor. Zira moloz boşlukları inşaatın her katında bulunuyor. Çevresinde koruma çemberi veya ağ bulunmayan boşluğa katlardaki molozlar dökülüyor. Molozlar alttaki bir odada toplanıyor. Sonra kamyonlarla molozlar alınarak, Sarıyer’deki döküm alanına boşaltılıyor. Keleşoğlu’nun merdiven almak üzere çıktığı katta bu boşluğa düşmüş, üzerine moloz altılmış ve daha sonra kamyonla moloz döküm alanına götürülmüş olabileceği düşünülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!