Vedat Aşcı: İddialar asılsız Florya projesinde yokuz

Güncelleme Tarihi:

Vedat Aşcı: İddialar asılsız Florya projesinde yokuz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2024 17:58

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri üzerinde gerçekleştireceği konut projesiyle ilgili açıklama yaptı. Aşcı, "Florya’daki bu kıymetli mülkleri geliştirilmek üzere Astaş Holding olarak sürece katılamayacağımızı uzun bir süre önce Galatasaray yönetimine bildirdiğimizi, tüm kamuoyunun da bilgilerine arz ederiz" dedi.

Haberin Devamı

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Spor Kulübü’nün sahibi olduğu Florya tesisleri ile ilgili son günlerde basında firmamız Astaş Holding’in ve şahsımın adının geçtiği haberler sebebiyle kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.

Öncelikle bir Galatasaraylı olarak çok değer verdiğim Galatasaray’ın Florya’daki kıymetli mülklerinin en iyi şekilde değerlendirilmesini canı gönülden arzu ettiğimi bildirmek isterim.

Galatasaray yönetimi, seçkin diğer müteahhitler gibi yapılacak ihale sürecine Astaş Holding olarak bizim de katılmamızı arzu ettiklerini bildirmiştir. Ancak elimizdeki işlerin ve projelerimizin yoğunluğu sebebiyle Florya’daki bu kıymetli mülkleri geliştirilmek üzere Astaş Holding olarak sürece katılamayacağımızı uzun bir süre önce Galatasaray yönetimine bildirdiğimizi, tüm kamuoyunun da bilgilerine arz ederiz.

Haberin Devamı

Bu vesileyle Florya’daki kıymetli mülklerin ihale ve proje geliştirme sürecinin tüm Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!