VahÅŸet Çetesi

Güncelleme Tarihi:

Vahşet Çetesi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 14, 2005 13:15

Yönetmen Rob Zombie, 2003'te çektiği "House of the 1000 Corpses" adlı korku filminde kaldığı yerden öyküsünü anlatmaya devam ediyor Vahşet Gecesi'nde (Devil's Rejects). Filmin ana kahramanları ise karşılaştıkları herkese işkence etmeyi, onları sakat bırakmayı ve öldürmeyi kendilerine iş edinmiş bir grup "insan."

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Polis, son yıllarda gerçekleşen cinayetlerden sorumlu tuttuğu Firefly ailesinin evine bir baskın düzenler. Anne Firefly baskında yakalanır; ancak ailenin diğer üyeleri Baby Firefly, Otis ve Kaptan Spaulding kaçmayı başarırlar. Şerif Wydell, kardeşinin ölümünün intikamını almak üzere Firefly ailesinin peşine düşer. Vahşi üçlü geçtikleri her yerde düzinelerce cesetler bırakarak yollarına devam ederler.

Ancak peşlerindeki sadece şerif değildir. Onları bulmayı saplantı haline getirmiş Ken Dywer ve kana susamış çetesi Texas Rangers da izlerini sürmektedir. Firefly ailesi, çareyi Kaptan Spaulding'in üvey kardeşi Charlie Altamont'a ait boş bir eğlence parkına sığınmakta bulur. Altamont, katliamlarına devam edebilmeleri için Firefly ailesine yardım eder. Peşine Şerif Wydell, Texas Rangers ve FBI'ı takmış Firefly ailesi için çember giderek daralmaktadır.

Haberin Devamı

Tarzıyla korku klasiÄŸi "Texas Chainsaw Massacre" a benzetilen film, türün severlerinden olumlu eleÅŸtiriler aldı. Filmin, müzisyen yönetmen Rob Zombie'nin elinden çıkan soundtrack albümü de beÄŸeni topladı.Â
 
Yönetmen: Rob ZombieÂ
Senaryo: Rob ZombieÂ
Oyuncular: Sid Haig, Bill Moseley, Sheri Moon, William Forsythe,Ken Foree, Matthew McGrogory

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!