Uzman Çavuş'u şehit eden hayvan hırsızı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Uzman Çavuşu şehit eden hayvan hırsızı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2008 12:55

SAMSUN’un Çarşamba İlçesi’nde büyükbaş hayvan çalarken, kendilerine engel olmak isteyen jandarmayla çatışmaya girerek Uzman Çavuş Serdar Dağ’ı şehit eden 57 yaşındaki Kemal Alver bugün polise teslim oldu. Jandarmanın atil zanlısı Kemal Alver, ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Çarşamba’nın Dikbıyık Beldesi’nde büyükbaş hayvan hırsızlığının artması üzerine, jandarma geçen 7 Nisan tarihinde operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında sıkıştırılan hayvan hırsızları jandarmayla silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki Uzman Çavuş Serdar Dağ, başından vurularak şehit oldu.

Olayın ardından 3 kişi oldukları belirlenen zanlılardan Ali Çalışkan (29) ve Murat İnce (35) yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ancak katil zanlısı olduğu ileri sürülen Kemal Alver, olayın ardından kayıplara karıştı. Yapılan aramalara rağmen yakalanamayan Alver, bugün avukatıyla birlikte Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Olay sonrası Terme İlçesi’nde 32 yaşındaki Adem Lermi’ye ait kamyonu da gasp eden ve başında krem renkli bir bere bulunan Kemal Alver, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!