Ustayı kızdırdılar

Güncelleme Tarihi:

Ustayı kızdırdılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2006 00:00

Lüküs Hayat Operetini" Kağıthane'de sahneleyen Zihni Göktay, çocuklu gelen seyircilere kızdı. Oyun sırasında çocukların dolaşmasına sinirlenen Göktay, ailelere dönerek, "Çocuklarınıza sahip çıkamıyorsanız çıkın" uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

İstanbul Büşükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Kağıthane Sahnesi'ndeki "Lüküs Hayat Opereti"nde yaşananlar, usta oyuncu Zihni Göktay'ı kızdırdı. Kağıthane Belediyesi'nin ön sıradaki kontenjanını çocuklu bir aileye vermesi, oyunun bir anda durmasına neden oldu.

Ustayı kızdırdılar

Gösteri sırasında dolaşan çocuklara bir de kundaktaki bebeklerin ağlaması eklenince sinirlenen Zihni Göktay, seyircilere dönerek, "Bir daha çocuklarınızla gelmeyin" uyarısında bulundu. Çocuklar nedeniyle 3.5 saatlik oyunu zar zor bitirdiklerini açıklayan Zihni Göktay, o gece yaşadıklarını şöyle anlattı: "Tiyatro içinde dolaşan, ağlayan çocukları görünce asabım çok bozuldu. 3,5 saatlik opereti sırtımda taşıyorum. Oyunu kontrol etmeye çalışırken, çocuklar geliyor orkestra çukuruna bakıyor... Belki ilk defa tiyatroya geldiklerini düşünerek rencide etmek istemedim. Sadece, 'Lütfen çocuğunuza sahip çıkın. Çıkamıyorsanız, çıkın! Çocuksuz gelin, davetlim olun' dedim. Onlar çıkınca da oyunumuza devam ettik."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!