Ürdünlü iki prens Bodrum’a yerleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Ürdünlü iki prens Bodrum’a yerleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2007 00:00

Her yaz tatil için Gökova’ya gelen Ürdün Prensi El Hassan ile geçen pazar ailesiyle Bodrum’a gelen Ürdün Kralı Abdullah’ın kuzeni Prens Ali Bin Nayef’in Bodrum’da villa almaya hazırlandıkları belirtildi. Ürdünlü 2 prensin bazı villaları gezdiği de bildirildi.

YILLARDIR tatilini Gökova’da geçiren Ürdün Prensi El Hassan ile geçen pazar günü Bodrum’a gelen Ürdün Kralı Abdullah’ın kuzeni Prens Ali Bin Nayef, dünyaca ünlü tatil beldemizde villa alıyor. Ürdün’ün İzmir Fahri Konsolosu Ömer Kaplan, Ürdün Prensi El Hassan ile Prens Ali Bin Nayef’in, her yıl tatillerini geçirmek için geldikleri ve hayranı oldukları Bodrum’da villa satın almak istediklerini söyledi. Ömer Kaplan, gerek Prens El Hassan, gerek Prens Ali Bin Nayef’in, Gündoğan’da bir İngiliz ve Türk firmasının ortaklaşa yapıp 800 bin Euro (Yaklaşık 1 milyon 400 bin YTL) ile 2 milyon Euro (3 milyon 500 bin YTL) arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğu lüks villalardan satın almak için temasa geçtiğini belirtti. Prens Nayef’in Mavi İnşaat ve Turizm, İzmir Tatil Sitesi ve Kubera İnşaat ve Turizm Şirketi’nin villalarını gezdiği belirten Ömer Kaplan, "Ürdünlü prensler Bordum’da villa almaya niyetli. Onların Bodrum’a ilgi duymaları bölgeye gelen Ürdünlü turist sayısını da artırdı" dedi.

Villa baktı, mavi tura çıktı

Geçen pazar günü Bodrum’a gelen ve eşi Prenses Reema Ali Nayef’le birlikte Peru Fahri Başkonsolosu Osman Mayatepek’in (solda) konuğu olarak mavi tura çıkan Prens Nayef ve ailesinin 5 günlük yolculuklarında Bodrum-Gökova, Datça-Knidos, Marmaris ve Fethiye’yi gezecekleri öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!