Ünlü rüküşler

Güncelleme Tarihi:

Ünlü rüküşler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

1960'lı yıllardan bu yana en kötü giyinenler listesi hazırlayan Amerikalı modacı Mr. Blackwell, bu yılki Top 10'nunu açıkladı. Listenin ilk sırasında Spice Girls müzik topluğu, ikinci sırada televizyon yıldızı Ellen DeGeneres, üçüncü sırada ise Madonna yer alıyor.

38'inci Geleneksel En Kötü Giyinen Kadınlar Listesi'ni açıklayan Mr Blackwell, Spice Girls (Baharat Kızlar) topluluğuna, ‘dünyada tadı olmayan tek baharat’ diyerek sataştı. Madonna da moda çevrelerinde sivri diliyle tanınan Mar Blackwell'den nasibini alırken, ünlü modacı pop yıldızının son dönemdeki kadife merakına atıfta bulunarak ‘Dünün ‘Evita'sı bugün Kadife-ta oldu' dedi.

1997'de eski moda şıklığının mini bir geri dönüş yaşamasına rağmen ortalığın ‘sıkıcı bombalar, acayip kıyafetler ve rüküşlerle' dolu olduğunu söyleyen Mr Blackwell'in listesinde Pamela Lee Anderson, sinema oyuncusu Sigourney Weaver, genç yetenek Alicia Silverstone ve Emma Thompson da yer aldı. Listedeki en ilginç isim ise, muhafazakâr kesimi küplere bindiren ve aslında bir erkek olan çılgın rock yıldızı Marilyn Manson da bulunuyor.

Mr.Blackwell'in ‘inanılmaz moda bağımsızları' listesinde ise Anne Heche, Roma Downey, Jada Pinkett, Courtney Love, Demi Moore, Vikontes Serena Lindley, Nicole Kidman, Toni Braxton, Lisa McCree ve Salma Hayek yer alıyor.

EN RÜKÜŞ TOP 10

Spice Girls

Ellen DeGeneres

Madonna

Pamela Anderson Lee

Jennifer Tilly

Sigourney Weaver

Emma Thompson

Alicia Silverstone

Frances Fisher

Marilyn Manson






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!