Ünlü armatörün oğlu gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü armatörün oğlu gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2010 09:29

İstanbul’da alkol kontrol yapan trafik polislerinin arasına dalan lüks cip kaçmaya çalışırken bir polise çarptı. Daha önce 2 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Murat Tatar ve Türkiye’nin önde gelen armatör ailelerinden Kalkavan ailesinin oğu Kaşif Kalkavan gözaltına alındı.

Haberin Devamı

BANA NİYE ÇARPTIN / WEB TV

Polis kontrol noktasına girdiğinde hızını kesemeyen Murat Tatar, uygulama noktasını ayıran dubaları devirdikten sonra trafik polisi Deniz Üstün'e çarparak yere düşürdü. Yapılan ölçümde Murat Tatar 2.74 promil alkollü çıktı. Tatar ve kaza sonrası cipte bulunan ve polislerle tartışan Kalkavan ailesinin oğlu Kaşif Kalkavan'da gözaltına alındı

BANA NİYE ÇARPTIN

Boğaziçi Köprüsü'nden D-100 bağlantı yolu üzerinde alkol kontrolü yapan trafik polisleri arasına dalan 34 HBC 83 plakalı Land Rover cip, dubaları devirdikten sonra kaçmaya çalışırken, polis memuru Deniz Üstün'e çarptı. İçinde 1'i kadın 4 kişi çıkan cipin direksiyonunda alkollü araç kullanmaktan daha önce 2 kez ceza yiyen ve ehliyeti poliste olan Murat Tatar vardı. Polisler, kaza sonrası cipi terk ederek kaçmaya çalışan Murat Tatar ve Kaşif Kalkavan polisler tarafından yakalanarak kelepçelendi. Kaza hafif yaralanan polis memuru, kaçmaya çalışırken yakalanan alkollü sürücü Murat Tatar'a bana niye çarptın? diye sordu.

Haberin Devamı

BABAM ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYET

Polisin hafif şekilde yaralanmasına neden olan Murat Tatar, "Ben 2006'da ehliyetimi verdim hala almadım. Benim evim Ethemefendi Caddesi'nde. Benim babam Mevlüt Tatar. Babam önemli bir şahsiyet. 2004 seçimlerinde MHP'den İstanbul Milletvekili seçildi. 2008 seçimlerinde seçilemedi. Başka da bir şeyimiz yok" diyerek kendini savundu. Babasının önemli bir şahsiyet olduğunu söyleyerek, ellerindeki kelepçelerin çıkarılmasını isteyen Tatar, polislerden tepki gördü.

ALKOL ÜST SINIRDAAvrupa Yakası'nda önemli bir barda eğlendikten sonra aşırı derecede alkol alan gençlere bar yönetimi otomobillerini kullanması için bir vale verdi. Valeyi Boğaz Köprüsü'nü geçtikten sonra indirip direksiyon başına geçen Murat Tatar'ın ölçümde 2.74 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

Daha önce 2 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Murat Tatar ile cipte bulunan ve polislerle tartışan ünlü armatör Kalkavan ailesinin oğlu Kaşif Kalkavan da gözaltına alındı. Kazaya karışan cip ise otoparka çekildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!