Unakıtan : "Nikah tazeliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Unakıtan : Nikah tazeliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2007 15:37

Unakıtan Eskişehir'de ilçeleri gezdi, eşine gümüş yüzük taktı.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı ve AKP Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı Kemal Unakıtan, Eskişehir'in Alpu ve Beylikova İlçesi ile Bozan Beldesi'ni ziyaret etti. Eşi Ahsen Unakıtan'a gümüş yüzük takan Unakıtan, koalisyonla bir yere gidilemeyeceğini sanlatırken, “Devletin kasasını tekrar boşaltmak için iktidara gelmek istiyorlar. Onlar hizmet için değil, tekrar götürmek için iktidara talip oluyorlar” dedi.

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan ile birlikte ilk olarak Eskişehir'in Alpu İlçesi'nde kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Tarık Bahadır, Ahsen Unakıtan'a gümüş takı hediye etti. Bakan Unakıtan, gümüş yüzüğü eşinin parmağına takarak “Ahsen hanımla yeniden nikah tazeliyoruz” diye espiri yaptı. Daha sonra Alpu İlçesi Belediye Başkanı DP'li Mustafa Gökçe'yi ziyaret eden Unakıtan, ardından Alpu İlçesi'ndeki Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitingte konuşma yaptı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı mitingte konuşan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AKP Hükümeti'nin devletin boşalan kasasını tekrar doldurduğunu söyledi. Unakıtan, şöyle dedi:

“Kasa doldu ya. Şimdi tekrar biz iktidara gelelim diyorlar. Tekrar kasayı boşaltmak istiyorlar. Biz bu paraları milletin menfaati için harcıyoruz. Onlar hizmet için gelmek istemiyorlar, yine götürmeyi hedefliyorlar. Daha önce kasayı boşaltan aynı adamlar. Bu millet onları gördü. Dışarıdan döviz bularak mazotu ülkeye getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL’ye indirmeyi vaat ediyorlar. Ülkeyi maceralara sürükleyecek kimselere imkan vermeyin. Huzur, güven, kalkınma nerede? Hizmeti kim getirecek? Ne olursa olsun, tek parti hükümeti olsun. Sakın, memleket koalisyonda bir yere gitmez. Ona göre kararınızı verin.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!