Umutsuz açıklama bayılttı

Güncelleme Tarihi:

Umutsuz açıklama bayılttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 17:03

Op. Dr. Abdullah Servet, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi.Ve umutların çok azaldıpğını söyledi

Haberin Devamı

HASTANE ÖNÜNDE GERGİN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
UMUTSUZ AÇIKLAMASI BAYILTTI


Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve beyin cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, bugün saat 15.10’da anestezi uzmanı Dr. Sedat Harman'la birlikte yaptığı açıklamada, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi. Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi.
Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu:
“Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. TÜm bu destek tedavilerine karşın Barış’ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bunu açıklamayı yapmak zorundaydık.”

Haberin Devamı

Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim’ isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!