Üç günlük bebeği öldürüp gömdüler

Güncelleme Tarihi:

Üç günlük bebeği öldürüp gömdüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 00:00

Konya’da evli ve dört çocuklu Zekeriya Korkmaz ile beraber olan Hacer Karaca hamile kaldı ve durumu ailesinden gizledi.

Haberin Devamı

İkili, doğan çocuktan kurtulmak için bir plan yaptı. Zekeriya Korkmaz, boğazını sıkarak bebeği öldürdü. Sevgililer bebeği daha sonra açtıkları bir çukura gömdü.

KONYA’nın Meram İlçesi’nde havuç üreticiliği yapan evli ve dört çocuk babası Zekeriya Korkmaz (40), 1.5 yıl önce, yanında tarım işçisi olarak çalışan Hacer Karaca’yla (24) birlikte oldu. Hamile kalan Karaca bu durumu ailesinden gizledi. Genç kadın, 13 Ekim 2009’da Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Hastaneden aradılar

Durumu çevreden gizlemek isteyen sevgililer çocuğu öldürmek için bir plan yaptı. İddiaya göre, ikili bebekleriyle birlikte Antalya yolu Çayırbağı mevkiindeki ormanlık alana gitti. Baba Kormaz ağzını kapatarak bebeği öldürmeye çalıştı. Ancak, Korkmaz başarılı olamadı ve bunun üzerine Karaca’dan bebeği öldürmesini istedi. Hacer Karaca yapamayacağını söyledi. Kormaz boğazını sıkarak bebeği öldürdü. Daha sonra çift bebeği kazdıkları çukura gömdü. Ne var ki unuttukları bir şey vardı: Anne ile bebek arasında kan uyuşmazlığı sorunu mevcuttu. Hastane yetkilileri, Karaca’nın bebeğini muayeneye getirmemesi üzerine anne-babasının evine gitti. Karaca’nın annesi, “Kızım bekâr, bebeği yok” deyince yetkililer durumu savcılığa bildirdi. Cinayeti itiraf eden Karaca, “Zekeriya bebeğin boğazını sıktı, ağlama sesi kesildi” dedi. Korkmaz da cinayeti itiraf etti. Karaca, “Bebeğimi o şerefsiz öldürdü” diye bağırdı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

BEBEĞİN CESEDİ DEREDE ARANIYOR

Üç günlük bebeği öldürüp gömdüler

Bebeği öldürüp gömdüklerini itiraf eden Korkmaz ve Karaca Pireli Deresi mevkiine götürüldü. Kazı çalışmalarında, dört ay önce öldürüldüğü söylenen bebeğin cesedine ulaşılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!