Türkiye’nin tek sorunu Çakıcı olmasa gerek

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin tek sorunu Çakıcı olmasa gerek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 21:04

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde organize suç örgütü lideri olmaktan hükümlü Alaattin Çakıcı’ya süresiz sağlık raporu veren doktorların gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, “Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Bir grup gazeteciyle sohbetinde Kırıkkale’de 21 doktorun gözaltına alınmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Bahçeli şunları söyledi:

BAKANLIK İNCELEYEBİLİRDİ

“Uzun zamandır hükümlü olarak cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı Keskin Cezaevinden önce rahatsızlığı nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne nakledilmiş ardından Sincan Cezaevi’ne getirilmiştir. Bu süre içinde önce Kırıkkale Başsavcısı görevden el çektirilmiş, bugün ise basından öğrendiğim kadarıyla altısı uzman doktor olmak üzere 21 hekim gözaltına alınmıştır. Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye’nin ve yönetiminin tek sorunu Sayın Alaattin Çakıcı olmasa gerektir. Alaattin Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi.”

BAKMADAN GEÇME!