Turkish Party için özel parti

Güncelleme Tarihi:

Turkish Party için özel parti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2008 00:00

"Turkish Party" isimli oyunun tanıtımı, İstanbul'daki Antik Otel'de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Sing Star isimli oyun firmasının Sony Play Station oyun konsolunun yeni versiyonu için hazırlanan "Turkish Party" isimli oyunun tanıtımı, İstanbul'daki Antik Otel'de gerçekleştirildi.
Hem oyun tanıtımı hem de ülkenin tanıtımı için büyük bir atılım olduğunu söyleyen yetkililer, bu oyunun tanıtımının ilk bölümünü Almanya'nın Berlin şehrinde gerçekleştirdiler. Simstar firması Türkiyedeki bu partili tanıtım için Almanya'da bir şarkı yarışması düzenlerken yarışmaya katılan 100 kişi İstanbul'daki "Turkish Party" isimli oyunun tanıtım partisine katılma hakkını kazandılar. Kazanan 100 yarışmacının bütün yol ve konaklama masrafları Öger Tur tarafından karşılanırken yarışmanın Almanya'daki ayağının sloganı ise "Mikrofonu al İstanbul'a koş" oldu. Geçtiğimiz gece Antik Otel de gerçekleştirilen tanıtım, gece saat 03.00'e kadar sürdü.
Murat Mermer (Harward PR) - Sevda Yılgaz (Antik Otel Genel Müdürü) - Alexandra Wankom (Sony Play Station PR Menager) - Ceyda Ertezcanlı (Öger Tour İstanbul bölge müdürü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!