Tüm zamanların en klas casusu

Güncelleme Tarihi:

Tüm zamanların en klas casusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Majestelerİnİn süper casusu 007 James Bond'un son macerası ‘‘Dünya Yetmez'' (The World is not Enough) bugün 29 sinemada gösterime giriyor.

James Bond'u üçüncü kez Pierce Brosnan'ın canlandırdığı filmi, Michael Apted (Gorky Park, Sisteki Goriller, Nell) yönetiyor. Bir bölümü İstanbul'da geçen bu filmin en önemli özelliği, James Bond'un karizmatik maço karakterinin daha şefkatli ve nazik bir karaktere dönüşmesi. Filmin kötü adamı Renard'ı Robert Carlyle (Anadan Doğma, Carla'nın Şarkısı, Trainspotting), Bond'un patronu M'i Judi Dench (Mrs. Brown, Aşık Shakespeare), yarı Bond kızı yarı bilim kadını Christmas Jones'u Denise Richards (Vahşi Şeyler), Bond'un teknolojik donanımını geliştiren Q'yu John Cleese (Wanda Adında Bir Balık) canlandırıyor.

Filmin konusu kısaca şöyle: İngiliz Gizli Teşkilatı'nın gözbebeği James Bond, öldürülen petrol kralı James King'in kızı Elektra King'i (Sophie Marceau - Cesur Yürek, d’Artagnan’ın Kızı, Anna Karenina) koruyarak dünyanın petrol rezervlerini de koruyor, dahası dünyayı ve İstanbul'u bir nükleer felaketten kurtarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!