Tüm zamanların en iyi 10 çizgi filmi

Güncelleme Tarihi:

Tüm zamanların en iyi 10 çizgi filmi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 17:42

Ünlü sinema eleştirmenleri, animatörler, dublaj sanatçıları ile annelerden oluşan jüri bir araya geldi ve bu listeyi oluşturdu.

Haberin Devamı

Yazar Yekta Kopan, çizgi canlandırma yönetmeni Mehmet Naci Dedeal, Anadolu Üni. Çizgi Film Bölüm Başkanı Fethi Kaba, çizgi roman editörü Ege Görgün, sinema yazarı Kutlukhan Kutlu, seslendirme sanatçısı Oya Küçümen, sinema yazarı Mehmet Açar, Anneyiz Biz yayın yönetmeni Pınar Reyhan, Hürriyet Çocuk yazarı Ceren Arseven, halkla ilişkiler uzmanı ve anne Fem Güçlütürk'ten oluşan kadro tüm zamanların en iyi 10 çizgi filmini seçti.

Bu hafta, yarıyıl tatiline giren çocukların ÅŸerefine, tüm zamanların en iyi çizgi filmlerini seçelim dedik. Ancak jüri üyelerimizin önünebir takım kriterler koyduk. Listeye girecek filmlerin çocuklara uygun olması, yapımın ÅŸu anda sinemalarda gösterimde olması veya piyasada DVD’sinin bulunması gibi. En iyi 10 listesine girmeyi baÅŸaranların büyük bölümü son dönem Disney/Pixar yapımları.  ÇocuÄŸunuzla eÄŸlenceli bir yarıyıl tatili geçirmek istiyorsanız, iÅŸte en iyi 10 listemiz. Â

Haberin Devamı

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 10 ÇİZGİ FİLM İÇİN TIKLAYIN - FOTO ANALİZ

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!