Tören trafiğine dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Tören trafiğine dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2007 00:00

Vatan Caddesi’nde yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri nedeniyle, bugün 05.00-16.00 saatleri arasında bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre yaklaşık 11 saat boyunca trafiğe kapanacak yollar şöyle: Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi (Aksaray Metro İstasyonu’na kadar) ve bu yollara çıkan tüm yollar; Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu, Topkule arasında kalan yol; Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol; Mahmutbey Köprüsü-Habipler Yolu (Sultançiftliği Yolu).

ÜSKÜDAR DA KAPALI

Üsküdar’da düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramıtörenleri nedeniyle, bu bölgede de bazı yollar, saat 07.00’den itibaren tören bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak. Üsküdar Meydanı, Demokrasi Meydanı’ndan Harem Sahil Yolu, Harem’den ise Üsküdar Sahil Yolu kesilecek. Bu güzergáhları kullanacak sürücüler, Demokrasi Meydanı’ndan Üsküdar Halk ve Yenitoptaşı caddelerine, Selmani Pak Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşı’na, Harem İskele Caddesi’nden ise Duvardibi ışıklara yönlendirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!