Topaloğlu'nun dilini bilen biri daha varmış

Güncelleme Tarihi:

Topaloğlunun dilini bilen biri daha varmış
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2012 00:00

Yeni Survivor’ı eleştirmek için henüz erken ama kimse bir Nihat Doğan değil o kesin

Haberin Devamı

Yurdumun Survivor’la imtihanı yine yeniden başladı, vatana millete hayırlı olsun. 'Ünlülerle Gönüllüler’in bir hiyerarşisini kuramadığımız bu yeni Survivor’da, benim de herkes gibi favorim Mustafa Topaloğlu. Topaloğlu adeta sessiz sinema gibi. Üç-beş kelimeyi veriyorsun, adam dağılıyor... Sonra ara ki yüklemi, özneyi yerli yerinde bulabilesin.

Doğuş’a gelecek olursak, kendisini hala herhangi bir bitkiyle yakınlaşırken göremedik, umarım da görmeyiz. Nihat Doğan gibi Doğuş’un da hayata merhaba demesiyle ilgili aynı yöntemlerden yararlanıldığından şüpheleniyorum, öyleyse varım.

Gönüllüler’de yeralmasıyla sosyal medyada Acun Ilıcalı’nın epey eleştirilmesine sebep olan Sultans Of The Dance baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu’nda da bir ‘Derya Büyükuncu sıkıcılığı’ hakim olduğunu söylemek mümkün. Geriye kalan ada insanlarından söz edecek olursak henüz beni cezbeden başka herhangi bir isim yok. Öyle ki takip ettiğim haliyle Gönüllüler’den Anıl’ı ve Ünlüler’den Nihat’ı yakışıklı bulmak dışında sanal alemde de diğer isimlerle ilgili canalıcı bir muhabbete denk gelemedim. Farkındaysanız Sibel Tüzün’ün perişan görüntüsünden hiç söz etmiyorum. Resmen "Rock buysa, kral Sibel" diye bağırıyor...

Haberin Devamı

 * ctanaydi: Gece Doğuş'u sokan akrebin ötenazi hakkını kullanmak için yetkililere başvurduğu bildirildi, eeee hayatta her şeyin dönüşü yok...

* Sipsili_Marpuc: Survivor’da bir yarışmacı ortalama 16 kilo verdiğine göre Alp Kırşan yarışmayı -24 kiloda bitirmeyi garantilemiş durumda.

* Niyans: Almeda tam olarak hangi saniye "Sen istiyor dujjj, kazanacak yarışmayı" diyecek acaba?

* barfilozofu: Survivor'da Mustafa Topaloğlu konuşurken Türkçe altyazı koymaları çok iyi olmuş, demek ki Mustafa Topaloğlu'ca bilen biri daha var.

* CanTerzii: Dost gerçekleri, düşman işine geleni, deli ağzına geleni, aşık içinden geçeni, Mustafa Topaloğlu da yine alakasız bişeyi söylermiş...

* istiklalAkarsu: Acun, Doğuş'u çıplak poz verip çok konuşuldu diye Survivor’a aldıysa son bir yıldır çıplak yaşayan Hilal Cebeci'ye ayıp etmiş.

Haberin Devamı

* fikir_ustasi: İnternetten Survivor'a bakıyordum yayın dondu sandım kapattım. Meğer Mustafa Topaloğlu konuşuyormuş.

* zencefilvefare: Mustafa Topaloğlu'nun konuşması TT Net bağlantısı gibi.

* tambirleydi: Survivor Hasan'ın omuzları tüplü televizyonumuzun ekranına sığmadığı için yarışmayı izleyemiyoruz. İri olan kazansın.

* misdaa: Nihat Doğan'dan açıklama: “Şampiyonlar bir gün kahramanlar her gün anılır. Gitmesek de görmesek de o Survivor bizim Survivor’ımızdır.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!