Tony Buzan Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Tony Buzan Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2001 17:29

Zihin haritalama ve zihinsel okuryazarlık kavramlarının yaratıcısı Tony Buzan 18 Ekim'de Türkiye'ye geliyor. Buzan, Management Center Türkiye (MCT) tarafından düzenlenen konferansta üniversite ve lise ögrencilerine hafıza ve öğrenme kapasitesini artırmanın yollarını anlatacak. Konferansa katılım ücretsiz.


'Dünya Bellek Şampiyonaları' düzenleyicisi Tony Buzan Türkiye'ye geliyor. Buzan, üniversite ve lise öğrencilerine yönelik zihni etkin kullanma yolları konulu bir seminer verecek. Seminer, 18 Ekim 2001'de Mydonose Showland'de gerçekleşecek.

'Zihin Haritalama' ve 'Zihinsel Okuryazarlık' kavramlarının yaratıcısı olarak tanınan Buzan, seminere katılan gençlere, hafızalarını geliştirme, beyinsel faaliyetlerini bütünsellik içinde çalıştırma, daha kolay ve eğlenceli öğrenmenin yollarını anlatacak.

NASIL KATILACAKSINIZ


Konferansı izlemek isteyenlerin www.tonybuzan. org adresindeki formu doldurmaları ya da 0 212 337 17 82 numaralı 'Konferans Danışma Hattı'na başvurmaları gerekiyor. Ulaşım problemlerini gidermek amacıyla İstanbul'daki tüm üniversite kampüslerinden Mydonose Showland'e İ.E.T.T seferleri kondu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!