The Heavy

Güncelleme Tarihi:

The Heavy
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 16:26

garajistanbul
28.01.2012
22:00

Haberin Devamı

Bath’ın güney batısında yer alan Noid kasabasında, dört kurt gibi adam tüm zamanların en tehlikeli ve hınzır tempolarıyla nakaratlarını yaratmakta. The Heavy işe Bo Diddley, Little Walter ve The Parliaments gibi benzerlerinden ritimler kesip kopararak ve şimdi patentli markaları yüksek seviye “dirt” ile füzyonlayarak işe başladı. Zehirleyen gitar riff’i, bir King Jammy rüyası gibi başınızın etrafında dönüp duran bass yürüyüşleri, ve üstlendikleri tüm janraları zorlayan vokaller. 

NE KADAR: Tam 39.00 TL Öğrenci 29.00 TL

The Heavy, bir ekip olarak müzikal anlamda tamamen şizofrenik olmaktan gurur duyduklarından sürekli olarak janraları aşıyor. The Heavy’nin aslında kendi rock’n roll tarzlarını yaratırken, Shaolin’in kenar mahallelerinden birindeki stüdyolarında, Country’den rhythm ve blues’a, garage punk’tan rock’n roll’a, janraları pişirmiş, çırpmış, karıştırmış ve sonra da birbirine katmış bir grup kimyacı olduğunu düşüneceksiniz.

Haberin Devamı

Counter Records’dan 2007’nin sonuna doğru çıkan Great Vengeance ve Furious Fire albümlerindeki That Kind of a Man, Girl, Set me Free, Coleen and Dignity gibi parçalarla dikkatleri üzerine çeken grup, aynı zamanda şu anda kurmakta oldukları dirt müziğinin de temellerini atmış oldu. The Sonics kadar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!