TeÅŸhire soruÅŸturma

Güncelleme Tarihi:

TeÅŸhire soruÅŸturma
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 02, 2004 12:36

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü Ramazan Er, Erzurum'da yabancı uyruklu bir hayat kadınını AIDS'li olduğu için teşhir edenler hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ayazlar bir basın toplantısı düzenlenerek kadını basına göstermiş ve "canlı bombadan daha tehlikeli" demişti.
Bakın bakalım siz yattınız mı? -ARŞİV

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü Ramazan Er, Erzurum'da fuhuş yaptığı ve sağlık kontrollerinde AIDS'li olduğu iddiasıyla hakkında işlem yapılan Ukraynalı kadının hastalığı ile ilgili bir soruya, Erzurum'da yapılan sağlık kontrollerinde HIV virüsüne rastlanıldığını söyledi. Er, kadının teşhir edilmesiyle ilgili bir soruya da, ''Bu konuda inceleme başlatıldı sürüyor'' dedi.

SINIRDIÅžI EDÄ°LÄ°YOR

Erzurum'da fuhuÅŸ yaptığı ve ''HIV'' taşıdığı gerekçesiyle hakkında iÅŸlem yapılan Ukrayna uyruklu kadın, Ä°stanbul'da sınırdışı edilmeyi bekliyor.Â

Erzurum'da gözaltına alınan kadın, Ankara Numune Hastanesi'ne götürüldükten sonra Ä°stanbul'a getirildi. Yabancılar Åžube Müdürlüğü'nde tutulan kadının, Türkiye'ye Ä°stanbul'dan giriÅŸ yaptığı ve dönüş tarihi açık uçak bileti bulunduÄŸu belirtildi.Â

Haberin Devamı

İstanbul'dan sınırdışı edilecek olan kadının herhangi bir ülkeye gidebileceği, ancak Ukrayna'ya gitmek istediğini söylediği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!