Terörist cenazesinde yaralanan polis müdürü taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Terörist cenazesinde yaralanan polis müdürü taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 14:55

TUNCELİ'de çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin Mersin'deki cenazesi sırasında çıkan olaylarda bıçaklanarak ağır yaralanan Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak, 5 gün sonra taburcu edildi.

Terörle Mücadele Şubesi'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak, Selen Kavşağı yakınında 20 Ekim’de terörist cenazesi için toplanan gruptan ayrılan birkaç kişinin bıçaklı saldırısına uğrarken 3 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayda Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayün ile bir polis memuru da dövüldü.

Tedavi gördüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık durumu iyiye giden ve tedavisi tamamlanan Bulak’ı hastane çıkışında mesai arkadaşları karşıladı. En kısa sürede eski sağlığına kavuşarak yeniden görevinin başına dönmek istediğini belirten Bulak, “Ölüm ile yaşam arasında geçen süre içinde beni bir an olsun yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Bir teröristin cenazesinde çıkan olaylarda Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak’ı bıçaklayan zanlılar 17 yaşındaki U.B. ile yaşıtı M.D. adliyeye sevk edildi. Yasa dışı gösteriye katılıp, bu gösterilerde polisi taşladıkları iddiasıyla tutuklanan, Taş Atma Yasası üzerine tahliye edildikleri anlaşılan 2 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye çıkarıldı. Zanlıların, adliyeye sevki sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!