TEM Otoyolu gişelerine çarptılar

Güncelleme Tarihi:

TEM Otoyolu gişelerine çarptılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2008 21:22

TEM Otoyolu Kuruçeşme gişelerine sabah saat 06.00 sıraları yaklaşan otomobil aşırı hız ve dikkasizlik sonucu kontrolden çıkarak gişenin beton bariyerlerine çarptı. Fantazi müzik sanatçısı Berdan Mardin'in de yakın arkadaşları oldukları öğrenilen iki genç, SEKA Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İzmit'te, bir gece kulubünde sabaha kadar eğlenen 34 yaşındaki Bülent Şaşmaz yönetimindeki 34 FST 64 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Kuruçeşme gişelerine yaklaştığı sırada aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Gişenin beton bariyerine çarpan otomobilin sürücüsü Bülent Şaşmaz ve yanında bulunan arkadaşı 26 yaşındaki Ebru Uglavur yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Ambulansıyla SEKA Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Tedavileri yapıldıktan sonra da hastanenin Genel Cerrahi Servisi'ne alındı.

Ünlü fantazi müzik sanatçısı Berdan Mardin'in de yakın arkadaşları oldukları öğrenilen Bülent Şaşmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtilen Ebru Uglavur ise Seka Devlet Hastanesi'nden Gebze'de bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'ne ambülansla sevk edildi. Berdan Mardini de gizlice geldiği hastanede yaralı arkadaşlarını kısa bir süre için hastanede ziyaret ettiği öne sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!