TEM’de zincirleme kaza

Güncelleme Tarihi:

TEM’de zincirleme kaza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sultanbeyli - TEM Otoyolu'nda dün sabah meydana gelen zincirleme kazada üç kamyon, bir otobüs ve kontrol yapan bir trafik ekip aracı birbirine girdi. Kazada, bir kişi hayatını kaybederken biri trafik polisi olmak üzere 3'ü ağır, toplam 23 kişi yaralandı.

Korkunç kaza, TEM Otoyolu, Sultanbeyli çıkışına 500 metre kala saat 04.30’da meydana geldi. Sivas’tan İstanbul’a sunta taşıyan Ali Tatlı’nın kullandığı 19 EF 214 plakalı kamyon aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak, yolda kontrol yapan 34 A 5925 plakalı polis otosuna çarptı. Bu kazanın ardından Mustafa Toparlak’ın kullandığı 42 K 9229 plakalı domates yüklü kamyon ile Sabri Alay’ın kullandığı 37 AF 528 plakalı tuğla yüklü kamyon ve Ramazan Acar’ın kullandığı 34 YSP 79 plakalı Develi Turizm otobüsü iki araca çarptı. Otoyolun yaklaşık 1.5 saat kapanmasına neden olan kazada yaralananlar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin durumu ağır

Yaralılardan durumu ağır olan, Kayseri’den mevsimlik işçi olarak çalışmaya gelen Ramazan Güven (28) Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan yaralılardan bir çoğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nafiz Adman ve Fatma Şahan adlı otobüs yolcuları ile trafik polisi Mehmet Bayar’ın ise hayati tehlikeyi atlatamadıkları bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!