Televizyon programlarının ünlü aşçısı tencere içinde öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Televizyon programlarının ünlü aşçısı tencere içinde öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 11:01

Ünlü aşçı Veysel Kramp, bir otelin mutfağında tencere içinde öldürülmüş halde bulundu. Tencerenin yanında yazılan "6" rakamı dikkat çekti.

Aldığı bir ihbar üzerine akşam saat 21.00'de Rotoz Oteli'nin mutfağına giden muhabirimiz, 5 yıldızlı otelin mutfağındaki büyük bir tencere içerisinde TV programlarının ünlü aşçısı Veysel Kramp'ın sırtından bıçaklanmış cesediyle karşılaştı. Muhabirimizin otele geldiği anda çevrede ne bir görevli, ne de polis vardı.

6 RAKAMININ SIRRI NE?

Ancak tencerenin yanında katilin kimliğine ait ipucu olabilecek salçayla gelişigüzel yazılmış 6 rakamı dikkat çekti. Bunun ölen kişi mi, yoksa katil tarafından mı yazıldığı henüz belli değil.

UZAYA GİTMEK İÇİN DAİRELERİNİ SATMIŞ

Ünlü aşçının “Uzaya giden ilk Türk” unvanına sahip olmak için Bebek’te ki üç dairesini eşinden habersiz sattığı, geçtiğimiz aylarda magazin basınına yansımıştı. “Olayda eşinin parmağı olabilir mi?” sorusuna yanıt aramak için henüz çok erken.

Aşçı Veysel Kramp’ın özellikle ağır ateşte pişen yemeklerin kadınlarda erken doğuma yol açtığını bir tv programında hararetle savunmasının ardından, telefonla yayına katılan Ankastre Mutfak İmalatçıları Derneği Başkanı tarafından tehditle karışık uyarıldığı da henüz unutulmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!