Teksas gibi

Güncelleme Tarihi:

Teksas gibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2006 14:18

Adana'nın Kozan ilçesinde, 2 saat arayla hareket halindeki 2 ayrı otomobile, yanına yaklaşan başka otomobilden uzun namlulu silahlarla açıldı. Araçta bulunan yüksekokul öğrencisi genç kız öldü, sürücü yaralandı. Diğer otomobilde ise bir kişi yaralandı.

Adana Caddesi Toprak Mahsulleri Ofisi yakınlarında sabaha karşı, hareket halindeki 01 BU 106 plakalı otomobile, yanına yaklaşan başka bir otomobilin içinden kimliği belirlenemeyen kişilerce uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Otomobil sürücüsü Mehmet Öztürk hafif yaralandı, yanında bulunan ve Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirtilen Burcu Demircan (22) olay yerinde öldü. Yaralı sürücü, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, taranan otomobilde 60'ya yakın kurşun deliği tespit edildiğini, olay sonrası düzenlenen operasyonlarda bir kaleşnikof ele geçirildiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Bu arada, Kozan-Feke karayolunda da yaklaşık 2 saat sonra gerçekleşen olayda, Cengiz Yaman (42) yönetimindeki 06 BB 514 plakalı otomobile, yine yanına yanaşan başka bir otomobilden ateş açıldı. Kolundan yaralanan Cengiz Yaman, hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ve polis yetkilileri, her iki olayın araştırıldığını bildirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!