Teknolojinin gücü adına, güç sizde artık

Güncelleme Tarihi:

Teknolojinin gücü adına, güç sizde artık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2007 00:00

Çocukluğumdan beri, güç denilince aklıma hemen He-Man gelir. Bir çok kişinin bildiği gibi He-Man kılıcını gökyüzüne kaldırdığı zaman gökyüzünde şimşekler çakıp "Gölgelerin gücü adına, güç bende artık" dedikten sonra kendisi ve titrek kaplanı (Atılgan) muazzam bir değişime uğruyorlardı. Günümüzdeyse o kılıcın yerini uzaktan kumanda almış durumda.

Haberin Devamı

Bir robot düşünün ki; hem video ve ses kaydı yapıp hem de fotoğraf çekebilsin. Üstelik çektiğiniz tüm görüntüleri bilgisayara aktarabilin. RS Media ile bunların tümü mümkün oluyor.

Çocukların robotlara olan ilgisini gören teknoloji firmaları, bu alanda kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. 8 yaş ve üzeri çocukların kullanabileceği RS Media, istediğiniz şekilde programlayabileceğiniz bir robot. İster uzaktan kumandasıyla, ister bilgisayarınızdan tüm hareketlerini kontrol edebiliyorsunuz. İnsansı vücut hareketlerine sahip RS Media, nesneleri tutma ve fırlatabilme özelliğine de sahip.

RS Media, karşısında yaptığınız hareketleri izleyebiliyor, çıkardığınız sesleri tekrar edebiliyor.

Ayrıca dilediğiniz zaman video görüntüsü kaydedebiliyor, fotoğraf çekebiliyor ve ses kaydı yapabiliyorsunuz. Üstelik üzerinde yer alan likit kristal ekranla çektiğiniz görüntüleri izleme imkanınız da var.

RS Media’nın diğer bir özelliği tüm benzer robotlarla haberleşebiliyor olması. RS Media’nın fiyatı 1250 YTL + KDV.

Siz de teknolojik oyuncaklardan hoşlanıyorsanız, "Güç bende artık" diyebilirsiniz. http://www.rsmediaonline.com sitesinden ürünü izleyebileceğiniz gibi, hakkında daha fazla bilgi de edinebilirsiniz

Haberin Devamı

Çağdaş eğitime açılan kapı

Teknoloji çocukların öğrenimleri için var gücüyle gelişip bir çok fırsatlar yaratıyor. Bilgisayarın girdiği her ev ve okulda çocuklar araştırarak, yaratarak ve isteyerek öğreniyorlar.

Geçtiğimiz yıl sadece e.mağaza olarak hizmet veren Logomotif sitesi, içeriğini zenginleştirerek okul çağındaki öğrencilere, veli ve öğretmenlere rehber niteliği kazanmış.

Okul öncesi çocuklar için hazırlanan bölümde her çocuğun zevkle dinleyeceği sesli okuma kitapları, boyama sayfaları, çizgi filmler, oyunlar mevcut. İlk öğretim 1-5, ilk öğretim 6-8 sınıfları için deneme testleri, oyunlar, yarışmalar mevcut. Ayrıca üye olan kullanıcılar kendi web sayfalarını da yapabiliyorlar.

Sitede öğretmenler ve veliler de unutulmamış. Öğretmenler kategorisinde, yeni müfredat etkinlikleri, ders anlatımlarında yardımcı basılı ve etkileşimli araçlar, makaleler, yardımcı bağlantılar mevcut. Bu kategoriden sınıflara ait İnternet sayfaları yapmak da mümkün olabiliyor. Veliler içinse eğitim danışmanlığı ve eğitsel araçlar bölümleriyle kısmen rehberlik hizmeti veriliyor.

Sitenin e.mağaza bölümünden her yaş grubuna hitap eden eğitici CD’leri siparişle temin etmeniz mümkün.

Adres: logomotif.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!