TEKNOFEST 2022 ne zaman, nerede yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

TEKNOFEST 2022 ne zaman, nerede yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2022 13:35

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu sene de heyecanla bekleniyor. Pek çok farklı kategoride yarışmaların bulunduğu etkinliğin hangi tarihlerde düzenleneceği merak ediliyor. Peki Teknofest 2022 ne zaman, nerede yapılacak?

Haberin Devamı

Bu yıl 5.defa düzenlecek TEKNOFEST 2022'de eğitim teknolojilerinden savaşan İHA'ya, uçan araba tasarımından sürü robotlara kadar yarışmalara ve farklı kategorilerde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. İşte TEKNOFEST 2022 hakkında bilgiler...

TEKNOFEST 2022 ne zaman?

Bu yıl TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

TEKNOFEST 2022 nerede yapılacak?

Bu sene 5. defa düzenlenecek olan TEKNOFEST, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleşecek.

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST'te, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket’ten Otonom Sistemlere, Yapay Zeka’dan Sualtı Sistemleri’ne kadar 39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları bulunmaktadır.

Haberin Devamı

TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Dikey İniş Roket, Engelsiz Yaşam Teknolojileri, Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma, Hyperloop Geliştirme yarışmaları yer alacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!