TCG Oruç Reis de 212 yolcu getirdi

Güncelleme Tarihi:

TCG Oruç Reis de 212 yolcu getirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 00:00

Bingazi Limanı’ndan hareket eden, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Nakliye Gemisi TCG Oruç Reis fırkateyni ve TCG İskenderun Gemisi yaklaşık 30 saat süren yolculuğun ardından, kılavuz gemiler, sahil güvenlik botları ve deniz polisinin eşliğinde Marmaris Limanı’na geldi.

Haberin Devamı

Oruç Reis’te bulunan 90’ı yabancı 212 yolcu karanfillerle karşıladı. 1518 yolcusuyla 23.30 sıralarında limana giren İskenderun’da da 427 yabancı uyruklu yolcu bulunuyor. Yarın Marmaris’e gelecek dört feribot ise 7 bin kişiyi getirecek. Libya’da hayatını kaybeden Yunus Emre Çelik ve Şaban Durmuş’un cenazeleri de Türkiye’ye getirildi. Çelik’in cenazesi Trabzon’a, Durmuş’un ise Ankara’ya gönderildi.

Kurtuldu ama tutuklandı

Askeri uçakla Dalaman’a getirilenlerden evli ve 5 çocuk babası Mustafa Çapaoğlu (44), kredi kartı borcunu ödemek için verdiği taahhüdü ihlal ettiği gerekçesiyle, henüz ailesini göremeden tutuklandı. Kardeşinin bir süre önce soyadını değiştirdiğini anlatan ağabeyi Bekir Demirel, “Şirketten para alamadığı için ödeme yapamadı. Perişan olduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!