Tayfun'un yaşam savaşı

Güncelleme Tarihi:

Tayfunun yaşam savaşı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2010 13:06

Artvin'de dün sürücü kursunda geri viteste bırakılan otomobili çalıştırıp gaza basınca Çoruh Nehri'ne uçan 15 yaşındaki Tayfun Genç'in kalbi durdu. Kazadan 25 dakika sonra kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesiyle yaşama döndürülen Tayfun Genç'in tedavisine Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediliyor.

Haberin Devamı

Olay kentin Korzul Mahallesi’ndeki eski sürücü kursu pistinde dün öğleden sonra meydana geldi. Ağabeyi 24 yaşındaki Coşkun Genç’ten otomobil kullanmayı öğrenen Tayfun Genç, otomobilin direksiyonuna geçti. Tayfun Genç, geri viteste bırakılan otomobili çalıştırıp gaza basınca bir ok gibi gorlayan otomobil demir korkulukları aşarak Çoruh Nehri'ne uçtu.

Büyük bölümü sulara gömülen otomobilin üzerine çıkmayı başaran Coşkun Genç yardım isteyince gelen ekipler onu ve otomobil içinde cansız duran kardeşi Tayfun'u sudan çıkardı. Kazadan 25 dakika sonra Artvin Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan Tayfun Genç'e müdahale eden doktorlar duran kalbi çalıştırıp onu yaşama dördürdü. Tayfun Genç, yaşam destek ünitesine bağlandı ve kalp atımının başlamasıyla tnsiyon ve nabzı giderek normale döndü, 2 saat sonra da normal solunuma başladı.

Haberin Devamı

Ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Tayfun Genç, burada Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı. Doktorlar, Tayfun Genç'in hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!