Taşar: Mumcu'nun kendi fikri

Güncelleme Tarihi:

Taşar: Mumcunun kendi fikri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2001 17:24

Turizm Bakanı Mustafa Taşar, ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mumcu'nun dünkü açıklamalarıyla ilgili olarak ''Herkes kendi fikrini söyleyebilir. Bu fikirler, kendi fikirleridir, partiye mal edilmemelidir'' dedi.

Haberin Devamı

Alman tur operatörü firması Neckermann'ın 2002 yılı katalog tanıtımı için Antalya'nın Belek İlçesi'nde bulunan Turizm Bakanı Taşar, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Taşar, ANAP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu'nun açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Bizim anladığımız, bu açıklamalar, Genel Başkan Yardımcısı'nın kendi ifadesiyle söylediği gibi, kişisel bir görüştür. Herkes kendi görüşünü ve fikriyatını söyleyebilir. Bu fikirler, o söyleyen kişilerle bağlantılı olup, kendi fikirleridir'' diye konuştu.

ANAP MKYK tarafından ekonomi ve siyasetle ilgili olarak iki kez toplantı yapıldığını belirten Taşar, bu toplantıların ardından, ANAP Genel Başkanı ve Mesut Yılmaz'ın, Seçim Kanunu, Siyasi Partiler Kanunu, ekonomideki yeni tedbirler, bankacılık ve istihdam gibi konulardaki görüşleri kamuoyuna açıkladığını söyledi.

Haberin Devamı

Taşar, bu konular üzerine başka fikirlerin açıklanmasının doğal olduğunu, ancak bunların partiye mal edilmesinin yanlış olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!