Tarlada ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Tarlada ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2009 15:38

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir çiftçi, tarlasında ölü bulundu. İki hafta önce aynı mevkide bir kişi daha benzer şekilde ölü bulunmuştu

İilçeye bağlı Yeğinler köyünde oturan Alaettin Erçetin (54), hayvanları için ot biçmek amacıyla köy yakınındaki Kaynarlar mevkisinde bulunan tarlasına gitti.

Üç çocuk babası Erçetin'in eve dönmemesi üzerine endişelenen gelini Fatma Erçetin, kayınpederini aramaya başladı.

Kayınpederinin tarlada hareketsiz yattığını gören Fatma Erçetin, durumu yakınlarına ve jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Erçetin'in öldüğünü belirledi. Burada bir hekim tarafından yapılan ilk kontrolde, Erçetin'in, böcek ısırmasına bağlı anaflaktik şok (alerjik reaksiyon) sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Vücudunda darp izi bulunmadığı belirtilen çiftçinin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Burada otopsi yapılmasının ardından yakınlarınca alınan cenaze, köy mezarlığında defnedildi.

Aynı mevkiye 1 Haziranda ot biçmeye giden Mustafa Ali Ünlü'nün (44) de ölü bulunması, vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu.
Mehmet Ali Ünlü'nün ayağında, Alaettin Erçetin'in göğsünün sağ tarafında benzer morluklar bulunması nedeniyle bu kişilerin zehirli bir hayvanın saldırısına uğrayıp öldükleri ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.
Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!