Tahminler çıktı Bayhan veda etti

Güncelleme Tarihi:

Tahminler çıktı Bayhan veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2004 01:21

Popstar’ın olay adamı Bayhan elendi. Rekor oyla ilk kez birincilik koltuğuna oturan Abidin ile ikinci olan Firdevs finale kaldı. Bayhan, hayranlarına ‘‘Varım yoğum sizsiniz, başka neyim var ki’’ diyerek veda etti.

REYTİNG rekorları kıran ‘Popstar’ yarışmasında, Deniz Seki'nin jüriden ayrılmasına neden olan, köşe yazarlarını birbirine düşüren, hayat öyküsüyle gazetelerin manşetlerine taşınan Bayhan Gürhan elendi. Kırmızı odada sonucu öğrendiğinde ağlamayan ve o meşhur dik yürüyüşünü bir kez daha sergileyen Bayhan, kendisini destekleyenler teşekkür ederek şunları söyledi:

Varım yoğum sizsiniz ‘‘Yaşanılmış veya yaşanacak her şeyin bir sebebi var. Doğan her güneş bize yenilikler getirecek. Ekran başında oturup ağlayan izleyicileri hissedebiliyorum. Ne olur ağlamayın. Beni bu zamana kadar hep desteklediniz. Bundan sonra hep karşınızda olacağım. Gönüllerimiz bir atacak. Müzik adına yapılacak her şeyde karşınızda olacağım. Varım yoğum sizsiniz, başka neyim var ki. Tekrar ediyorum lütfen ağlamayın.’’

JÜRİ SONUCU BİLDİ

Bu sözlerden sonra Bayhan, neredeyse onunla özdeşleşen ‘‘Seninle Olmak Var Ya’’ şarkısını söyledi. ‘‘Popstar’’ın 11. haftasında, bugüne kadar hiç birinci olamayan Abidin Özşahin, oyların yüzde 42.01'ini alarak rekor kırarak zirveye oturdu. Jüri üyeleri, oylar açıklanmadan yaptıkları tahminde, Bayhan'ın eleneceğini, Firdevs ile Abidin'in birincilik için yarışacağını söyledi. Elenen yarışmacılardan Eser, Alpay, Selçuk, Elena, Barış da, kırmızı odadan Firdevs'in finale kalarak çıkması gerektiğini belirttiler. Abidin'in birinciliğinin ardından kimin eleneceği açıklanmadan önce Ercan Saatçi, sahneye çıkarak Firdevs'e ‘‘Eledim’’ türküsünü söyledi. Saatçi ardından, ‘‘İçimden geldi ve söyledim’’ dedi.

FİRDEVS’TEN BAYHAN’A DESTEK

Kırmızı odada Bayhan'la birlikte kalan ve ağlayan Firdevs ise çıkışta, ‘‘İnsanın tek başına, tırnaklarıyla bir yere gelmesinin ne kadar zor bir şey olduğunu ben biliyorum. Bayhan bunu yaptı’’ diyerek, Bayhan'a destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!