Swissotel’de Avusturya yemekleri haftası

Güncelleme Tarihi:

Swissotel’de Avusturya yemekleri haftası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Swissotel yaz sezonu boyunca düzenleyeceği dünya mutfakları dizisine Avusturya'dan başladı. Cafe Suisse'de 20 Haziran'a kadar sürecek ‘‘İstanbul'da Bir Avuç Avusturya’’ isimli haftada, ülkenin mutfağı en güzel örnekleriyle konuklara sunuluyor. Özel yemekler Swissotel'in kendi ahçılarının yanı sıra Viyana'dan gelen Avusturyalı ünlü yemek ustası Andreas Tucek tarafından hazırlanıyor. Hafta boyunca Avusturya'dan gelen bir müzik ve dans grubu da konuklara müzik ziyafeti veriyor.

Swissotel Pazarlama Müdürü Elif Duru konuyla ilgili olarak Hürriyet'e şu bilgileri verdi: ‘‘Avusturya mutfağının hiç görülemiş lezzetlerini sunuyoruz. Özellikle balkabağı çekirdeği yağı ile sunulan marine edilmiş sığır eti ve ardıçla tütsülenmiş alabalık filetosunu gurmeler büyük beğeniyle karşıladı. Bunların dışında gulaş ve elmalı strudellerin en güzelleri yine açık büfemizde yer alıyor. Gelecek ay ise otelimizde Kore mutfağından örnekler vereceğiz.’’

Maçka. Tel: (0212) 259 01 01

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!