Suudi Prensesi’yim dedi seks işçisi çıktı

Güncelleme Tarihi:

Suudi Prensesi’yim dedi seks işçisi çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2013 12:05

Londra’da sınırsız bir serveti olan bir Suudi Prensesi olduğunu iddia ederek bankadan 4 milyon sterlin kredi alan, iki emlakçının 14 milyon sterlin değerinde 6 apartman dairesini üzerine geçirmesini sağlayan Sara Al Amoudi’nin seks işçisi olarak çalıştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Al Amoudi’ye sınırsız servetini emlak yatırımlarında kullanacağı inancıyla altı apartman dairesi veren emlakçılar Amanda Clutterbuck ve Ian Peton mallarını geri almak için açtıkları davada, kara çarşaflı kadının "Harrods yakınlarında 750 bin sterlinlik bir dairede kız kardeşleri ile birlikte fahişelik yaptığını" söyledi.
 
Geçen yıl İsveçli model sevgilisi Patrick Ribsaeter’in şoförünü dövdüğü iddiası ile gündeme gelen Al Amoudi’nin İrlandalı ünlü aktör Colin Farrell ile de bir ilişki yaşadığı ve sık sık çarşafını çıkararak gece kulüplerine gittiği ve kokain bağımlısı olduğu da iddia edilmişti.
 
Mahkemede emlakçıları temsil eden avukat Stuard Cakebread, "Sarah Al Amoudi Suudi Kraliyet ailesinden biri ile evli olduğunu ve babası sayesinde de limitsiz bir servete sahip olduğunu iddia etti" dedi.
 
Etiyopya doğumlu milyarder Şeyh Muhammed Hüseyin Al Amoudi’nin kızı olduğunu söyleyen kadının iddiaları Şeyh’in avukatı tarafından yapılan bir açıklamada yalanlandı.
 
Kadının avukatı Jonathan Seitler davanın kadının kimliği ile ilgili soru işaretlerine indirgenmemesini istedi ve emlakçı Ian Peton’un müvekkili ile bir ilişki yaşadığını ve kadından milyonlarca sterlin borç aldığını ve bu borçları ödemek için daireleri üzerine geçirdiğini iddia etti.
 
 Davaya bakan yargıç Sarah Asplin, dava sanığın kimliği ile ilgili olduğu için Sara Al Amoudi’den mahkemede çarşafını çıkartarak yüzünü göstermesini talep etti. Olay ile ilgili dava devam ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!