Survivor Derya’nın 3 tekerlekli ölümü

Güncelleme Tarihi:

Survivor Derya’nın 3 tekerlekli ölümü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2011 00:00

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması nda şampiyon olan Derya Durmuşlar, Çanakkale yolunda tutkunu olduğu 3 tekerlekli motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gece saat 22.00 sıralarında, İstanbul’dan Çanakkale Gelibolu yönüne giden Derya Durmuşlar’ın (50) kullandığı plakasız 3 tekerlekli motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki trafik levhasına çarptı. Gelibolu’ya 10 kilometre kala meydana gelen kazada Durmuşlar olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanındaki eşi Öjeni Mazolta (41) ise yaralandı. Bacağı kırılan Mazolta, ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından Mazolta, kendi isteği üzerine ailesinin refakatinde İstanbul’a gönderildi. Durmuşlar’ın cesedi, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

Alkolden ehliyetine el konulmuştu

/images/100/0x0/55eb3666f018fbb8f8b2a9d0

DERYA Durmuşlar’ın, alkollü araç kullanmaktan daha önce ehliyetine el konulduğu ve geri almadığı öğrenildi. Durmuşlar, 2006 yılında Panama’da yapılan ‘Survivor Türkiye- Yunanistan’ yarışmasında birinci olmuş ve 250 bin Euro’luk para ödülü kazanmıştı.

Haber siteleri Derya’ları karıştırdı

Öncekİ gece haber siteleri ‘Derya’ isimlerini karıştırarak, haberi Derya Büyükuncu diye verince, sevenleri milli yüzücüyü telefon yağmuruna tuttu. Ölen kişinin Derya Durmuşlar olduğu kısa süre sonra anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!