Survivor Denisa Gültekin kimdir? Denisa kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Denisa Gültekin kimdir Denisa kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 16:52

Denisa Gültekin, Türkiye topraklarına dönüş yaptı. Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı, Survivor Panaroma’ya konuk oldu. Zorlu yarışmaya üçüncü hafta veda eden Denisa Gültekin, elenmesiyle ilgili olarak ‘Elenmemi büyük bir şanssızlık olarak görüyorum.’ açıklamasında bulundu. Peki, adaya ve hayallerine veda eden Denisa Gültekin kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler yarışmacısı Denisa Gültekin, adada çok az kalmasına rağmen adından söz ettiren bir isim oldu. Kulis yaptığı gerekçesiyle ismi defalarca yazılan ve eleştiri oklarının hedefi olan Denisa, Survivor’a üçüncü hafta veda etti. Peki, ilk hafta kulis iddialarıylaikinci ve üçüncü hafta ise elemeye kalmasıyla gündeme gelen Denisa Gültekin kimdir, kaç yaşında?

Tanıtım fragmanlarında “Adada yılan mı var, ben zaten yılan besliyorum.” Sözleriyle dikkat çeken Denisa Gültekin, 18 Mart 1997 tarihinde Antalya’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır.İlk 3 hafta ismi yazılan ve üçüncü haftanın sonunda Survivor 2017’ye veda eden Denisa Gültekin, ada konseyinde duygusal bir konuşma yapmış, duygularını şu sözlerle dile getirmişti; "İsmimi duyunca kötü oldum. Yapacak bir şey yok. Halkımızın kararı böyleymiş. Belki benim için böylesi daha iyi olacak. Şunun için mutluyum; sizlerle tanıştım, böyle güzel ve büyük bir projenin içinde yer aldım. Beni buraya uygun gördünüz. Bunun için size çok teşekkür ederim. Survivor benim için burada bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu asla ölmeyecek, hep devam edecek. Ben kendimi hep Survivor hissettim hep buraya ait hissettim."

 

BAKMADAN GEÇME!